Print

Vi på Sahlanders Grafiska kan hjälpa er med det mesta inom print. Vi kan ta fram alla möjliga tryckmaterial med vår moderna teknik och gedigna hantverkskunnande.

Eftersom vi är ett litet och familjeägt tryckeri så har vi också ärvt ner kunnandet genom generationer. Detta gör att vi har ena benet i den klassiska tryckarkonsten men är samtidigt uppdaterade inom de senaste teknikerna och produktionsutveckling.

Vi kan hjälpa alla kunder, företag och privatpersoner med att ta fram alla möjliga printmaterial. Brevpapper, foldrar, affischer och allt annat. Vi skräddarsyr och utför alla arbeten så att det ska passa våra kunders speciella behov och karaktär. Era printmaterial ska vara en återspegling av er och det som ni vill förmedla till allmänheten.

Vi har haft alla möjliga kunder under åren. Allas behov skiljer sig åt, för oss är det väldigt viktigt att lyssna in och anpassa efter kundens särintressen.

Eftersom vi har modern teknik och en högeffektiv produktionslinje så kan vi utföra alla tänkbara jobb, på kort tid till ett bra pris. Vi har effektiviserat vår produktion så att den är helt automatiserad. Medan produkten har skapats av mänsklig hand och genom ett kreativt sinnelag.

Vi har möjligheten att erbjuda våra potentiella kunder alla möjliga sorters av tryck. Vi förverkligar idén om det mångsidiga print-företaget. Allt ska vara möjligt att trycka hos oss, från en liten uppsättning visitkort till upplagor av böcker.

Har ni frågor, en idé om att trycka något eller behöver ett prisförslag. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss. Våra kunder kan också komma och hälsa på i våra lokaler. Då får ni möjlighet att se hela produktionslinjen och träffa människorna bakom Sahlanders Grafiska.

Print