Reklamblad

Det är en svår konst att trycka bra reklamblad. När mottagarna får ett det i sin hand är det viktigt att det är pedagogiskt och lättförståeligt. Vi på Sahlanders Grafiska har lång erfarenhet av detta. Tillsammans kan vi ta fram material och trycka dem så att de blir väl mottagna av allmänheten.

Hela idén med reklam är att nå ut och sprida ett budskap. Om ett reklamblad misslyckas med att bli lättförståelig och behagligt att läsa så har ni kastat tid och pengar i sjön. Ska ni trycka reklam, vänd er till oss så ska vi tillsammans arbeta fram ett material som ger positiv respons bland mottagarna.

Vi har verkat i Dalarna under lång tid. Sahlanders Grafiska är ett familjeägt tryckeri som har tryckt reklamblad under lång tid. Vi vet vad som fungerar i hushållen. Det mänskliga ögat och sinnet behöver en särskild komposition när de möts av ett reklamblad. För att det ska bli läst, så behöver det tala till människans natur och intresse.

Vi hjälper er med alla tänkbara reklamblad. Både utformningen och innehållet, för att ni ska kunna nå ut till så många som möjligt så är det viktigt att människor vill läsa vad som står där. Det behöver vara stringent och snyggt, om vi träffas och diskuterar så blir det lättare att ta fram en produkt som passar er.

Hör av er till oss om ni har frågor, eller vill ha en offert. Vi är ett litet företag med hög service och kvalitetstänkande. Eftersom vi är familjeägda så kan vi också vara mycket effektiva och flexibla. Det ger er bättre priset och ett proffsigare resultat.

reklamblad