Reklamtryck

Vi på Sahlanders Grafiska hjälper er med reklamtryck på alla tänkbara material. Vi har moderna maskiner och den senaste tekniken. På det sättet kan vi utföra alla tänkbara jobb på olika material.

Eftersom vi är ett litet familjeägt tryckeri så har kunskapen nedärvts genom generationer. De äldre delar med sig av sin erfarenhet medan de unga vetgirigt fortsätter med att utveckla verksamheten.

När det kommer till reklamtryck så har vi lång och gedigen erfarenhet. Allt från tryck på kläder, jackor till pennor och muggar.

Det har blivit allt viktigare att profilera sitt företag på rätt sätt. Att synas är otroligt betydelsefullt. Har ni jackor med er logga eller lyckas sprida pennor och andra saker så syns ni bland allmänheten. Det är ett billigt sätt att kommunicera ert budskap och företagsprofil till en bred allmänhet.

Trycket och måste vara en spegling av ert företag. Det är viktigt att profileringen blir seriös, men samtidigt rolig och utmanande på rätt sätt. Det ska locka till intresse och ge en bild av ett kunnigt och innovativt företag.

Vi har lång erfarenhet av sådana tryckjobb. Och kan därför också hjälpa er att plocka fram olika produkter som passar er.

Vår produktionslinje är också väldigt modern och inkluderar den senaste tekniken och mänsklig spetskunskap. Därför kan vi leverera väldigt bra produkter. Eftersom vi också är en slimmad organisation som driv av en familj kan vi erbjuda bra priser på produkter till toppkvalitet.

Hör av er till oss ni har frågor eller behöver ett kostnadsförslag. Vi kan utföra de flesta jobb på kort tid till ett bra pris.

reklamtryck