Tryckeri Borlänge

Vi är ett familjeägt företag i Dalarna som har tryggt det mesta på alla tänkbara material under lång tid. Hos Sahlandes Grafiska får ni gediget hantverkskunnande och modernt tänkande. Vi kan lösa de mest komplicerade trycksaker och har maskiner och metoder för att trycka på alla tänkbara och komplexa material. Tryckandet är ett urgammalt hantverk, kineserna började redan kring 500-talet. I dag har tryckandet tagit steget in i den digitala tidsåldern. Den gamla fackmannamässiga andan lever kvar, men metoderna och tekniken är digital och avancerad.

När du vänder dig till oss så ska det inte ta lång tid innan materialet kommer. Även om det är en stor upplaga eller mer komplicerade tryck på svårare material. Vi ger ett snabbt kostnadsförslag och arbetar för att ni ska vara nöjda.

Genom att vända sig till ett lokalt tryckeri i Borlänge så kan du känna dig tryggare med att det blir ett gott hantverk och bra resultat. Våra kunder är välkomna in till oss för att diskutera sina önskemål.

Inga jobb är för stora eller små. Vi kan hjälpa er med allt från stora upplagor av papperstryck till svårare jobb och tryck på stora material. Vi har det maskiner och det tekniska kunnandet att utföra de mesta jobb. Stora utskick, inbjudningskort, reklam, muggar, pennor eller stora affischer. Allt är möjligt hos oss.

Självklart så får ni garantier på att arbetet kommer att bli väl utfört. Ni är välkomna att höra av er om det finns frågor, eller om ni vill ha ett kostnadsförslag.Vi är ett schyst tryckeri Borlänge.

Tryckeri Borlänge