Tryckeri Falun

Tryckeri Falun – Du ska inte behöva vända dig långt bort för att hitta ett bra tryckeri. Hos Sahlanders Grafiska i Falun finns gediget hantverkskunnande i familjeägd regi. Vi har tryckt det mesta på alla tänkbara material under lång tid.

Det är alltid tryggast att vända sig till ett tryckeri som ligger nära. När du behöver ha något tryggt, oavsett om det handlar om reklam, broschyrer eller tuffare material så behöver du veta att det blir gjort på ett professionellt sätt.

Vi har verkat som tryckeri i Falun under lång tid och känner därför också till de lokala förutsättningarna. Våra kunder företag som privatpersoner eller myndigheter är inte främlingar. Genom en personlig och engagerad service så ser vi till att ni får era tryckta material med utmärkt kvalitet på kort tid.
Det är en stor vinst att anlita en lokal tryckare. Du kan själv komma och besöka oss, se vad vi har gjort tidigare och få en känsla för vårt företag genom en personlig kontakt. Dessutom sparar ni in både tid och pengar genom att transportkostnaderna blir lägre.

Vi begränsar oss ändå inte bara för kunder kring Falun och Dalarna. Vi har erfarenhet av att hjälpa kunder från olika platser, när och fjärran.

Hos oss får ni era tryck gjorda av fackmän med maskiner som är moderna, men till ett bra pris. Eftersom vi är ett litet familjeägt företag som har specialiserat oss på effektivitet och hantverkskunnande så kan vi också erbjuda bra priser för utmärkt kvalitet.

Här av er till oss om ni har frågor, eller vill ha en offert. Vi har hittills inte misslyckats med att trycka på något material.

Tryckeri Falun