Tryckeri

Tryckeri – Vi är ett modernt tryckeri som arbetar med den senaste tekniken men samtidigt har rötterna i det klassiska tryckerihantverket. Sahlanders grafiska är det lila tryckeriet med den breda kompetensen och stora erfarenheten.

Hos oss får ni möjlighet att ta fram nästan alla tänkbara material med tryck. Vi ger en personlig service och vi kan tillsammans hitta en trycklösning som passar er.

Ni kan komma hit med alla tänkbara önskemål. Vi gör allt från komplicerade tryck som kräver stor precision och stor upplaga till mindre och enklare arbeten.

Vi kan trycka på de flesta tänkbara material. Allt från papper till glas och keramik. Med modern utrustning och spetskunskap så har vi lösningar på nästan alla möjliga problem.

Det är mer än 1500 år sedan den fryntliga tyska uppfinnaren Johannes Gutenberg uppfann sin boktryck. Under åren har utvecklingen gått framåt. I dag går det att trycka på alla material. Förutom det klassiska papperstrycket så är det inga problem att göra bra tryck på papper, keramik, plåt och andra komplexa material. Men arvet från Gutenberg lever kvar i branschen. Ett professionellt tryckeri har sina rötter i ett anrikt och mycket gammalt hantverk.

Vi har satsat på att vara ett tryckeri med brett kunnande. Ingen kund är för liten eller stor, inget arbete är omöjligt. Du ska tryggt kunna vända dig till oss och få hjälp, resultatet ska alltid vara perfekt. Samtidigt som priset aldrig är för högt. Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och återvända till oss.

Tryckeri