Tryckerier

Tryckerier behöver inte vara stora för att kunna göra proffsiga och moderna jobb. Vi på Sahlanders Grafiska är ett litet tryckeri i Dalarna med ett stort kunnande. Eftersom vi är familjeägda så har kunskapen gått genom generationer. De äldre delar med sig, medan de yngre vidareutvecklar.

Du behöver inte vända dig till stora tryckerier för att ta fram stora serier eller göra avancerade tryck på komplexa material. Ofta kan ett mindre tryckeri göra samma sak, på kortare tid till ett bättre pris. Det är dessutom enklare att få garantier på att jobbet blir bra gjort och för dig som kund att vara delaktig i processen.

Vi har en modern produktionslinje med digitaliserad och modern teknik. Detta i kombination med klassiskt hantverkskunnande och lång erfarenhet har gjort att våra kunder är väldigt nöjda, och återvänder.

För oss är det viktigt att hela tiden vara uppdaterade med den senaste tekniken inom tryckerivärlden. Ett litet tryckeri som vill vara konkurrenskraftiga måste kunna göra alla tänkbara jobb, oavsett material till ett bra pris med mycket god kvalitet.

Eftersom vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant med utvecklingen så har vi inga problem med att ta fram det mesta inom tryck. Små eller stora saker, oavsett material är inga problem. Vi är flexibla och kan hitta lösningar på det mesta.

Hör av er till oss om ni har behov av att trycka något, vill ställa frågor eller veta vad det kostar. Våra kunder är varmt välkomna till vårt tryckeri för att få en känsla av hur hantverket går till. Tillsammans kan vi skapa något speciellt som passar dig.

Tryckerier