Trycksaker

Trycksaker är något som alla företag behöver. Små reklamdetaljer, som pennor, muggar och allt som kan tänkas ge ert företag en bra image mot kunder och konkurrenter. Det är alltid bra att ha lite trycksaker på lager, dela ut och sprida sin logga eller budskap.

Vi på Sahlanders Grafiska kan trycka allt på det mesta. Inget material är för komplext, inget jobb är för svårt. Hos oss möter ni ett litet familjeägt tryckeri som kan göra det mesta.

Vi har modern och digitaliserad teknik som gör det möjligt att snabbt och effektivt med gott resultat ta fram det mesta inom trycksaker.

Företagsprofilering är väldigt viktigt. Det ska finnas anteckningsblock, pennor och broschyrer som ger en bild av ert företag. Ni behöver ha det i receptionen mot nya och gamla kunder. Men även på mässor och i möte med andra företag.

Vi kan hjälpa er att ta fram klassiska och unika trycksaker. Alla företag vill ha trycksaker som speglar deras verksamhet och anda. Gärna saker som är unika och lite roliga. Det ska vara sådant som mottagarna tycker är roligt, inget krimskrams utan ren kvalitet.

Eftersom vi har en lång erfarenhet av att trycka saker och hjälpa till med rent praktisk företagsprofilering så kan vi också diskutera fram vad som kan passa ert företag. Ni kan ha en idé och komma till oss, eller vara som tomma sidor och behöva hjälp med idéer.

Vi är det lilla tryckeriet med det stora kunnandet. Därför kan vi också vara väldigt effektiva och ni får er beställning på kort tid till ett bra pris. Hör av er med frågor eller kostnadsförslag.

 

Trycksaker